Hekwerken & Schuttingen

SIERHEKWERK / BALUSTRADES

Sierhekwerk en Balustrades zijn geen voorraad of standaard product.

Alle kleuren op aanvraag.

D-tection sierhekwerken worden geproduceerd conform de normen van metalliseren NBN-EN 22063 , thermisch verzinken NEN-EN-ISO 1461 en het poedercoaten NEN 5254.

Previous slide
Next slide

Sierhekwerk & Balustrades

Sierhekwerk en Balustrades van D-tection word samen met de wens van u en advies van ons samengesteld op zijn uiterlijk en stijl. Een sierhekwerk kan iets persoonlijks uitstralen of juist een passend uiterlijk krijgen wat bij uw woning of bedrijfspand past. Sierhekwerk is er in alle stijlen en modellen en de mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt.
Een sierhekwerk of Balustrades word standaard bij d-tection uitgevoerd met staanders van koker 60×60 mm. met bal, kap of dennenappel maar de staanders kunnen ook van een lichtere of zwaardere koker worden gerealiseerd.

De horizontale liggers van de siervakken kunnen ook met diversen maten worden uitgevoerd bv. 40×20 mm. of 40×40 mm. of 50×30 mm. sierpunten, sierkrullen, ornamenten en paalballen of dennenappels etc. is allemaal mogelijk bij D-tection.

U kunt in het sierhekwerk kiezen voor bv. Een dubbele bovenligger of onderin dubbele spijlen.

De prijs van een sierhekwerk word bepaald door de lengte x hoogte alsmede de sierornamenten die u in dit hekwerk wenst. Sierhekwerk is geen voorraad of standaard product, dit word per project berekent en speciaal voor u apart geproduceerd. De paal vak verbindingen die we gebruiken met spijlenhekwerken worden ook gebruikt met de sierhekwerken, een laslip verbindingen met RvS bouten, halve beugels met proppen en de molestvrije “blinde verbindingen”.

D-tection sierhekwerken geven u perceel of bedrijventerrein een zeer sjiek en robuust uiterlijk wat zeker gezien mag worden !

Sierhekwerken kunnen in iedere gewenste RAL kleur worden gecoat, standaard hanteert D-tection RAL 6009 Tannungrun, RAL 9005 Tiefswartz, RAL 7016 Antracietgrau en RAL 9010 Reinweiss. Speciaal kleuren zijn mogelijk maar wel op aanvraag.

D-tection sierhekwerken worden geproduceerd conform de normen van metalliseren NBN-EN 22063 , thermisch verzinken NEN-EN-ISO 1461 en het poedercoaten NEN 5254.

Spijlenhekwerk word altijd op lengte en hoogte berekend en daarna geproduceerd, u betaald voor wat u besteld. Geen standaard maten of meerkosten als maten afwijken

D-tection levert ook brievenbussen die in het sierhekwerk geïntrigeerd worden langs b.v. een poort. (informeer naar de mogelijkheden).