Hekwerken & Schuttingen

+31492 842 954

Dubbelstaaf hekwerk

ronde palen 60mm. verzinkt of gecoat.

koker 60×40 met strip, verzinkt of gecoat.

koker 60×40 met RvS strop, verzinkt of gecoat.

koker 60×40 met KS blok, verzinkt of gecoat.

600mm. – 2400mm. hoogte. maaswijdte 50x200mm. draaddikte 8x6x8 mm.

4 standaard kleuren

Prijs aanvraag

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat hekwerken van D-tection is een inbraakveilig en zwaar hekwerk en deze dubbelstaafmat hekwerken zijn er in diversen types

Dubbelstaafmatten tussen ronde palen 60mm. of dubbelstaafmatten hart op hart tegen kokers 60x40mm. gemonteerd met strips en bouten, U- beugels ( strop RvS ) of middels kunststof ophangblokje met doppen en bout.

Deze dubbelstaafmatten hebben een standaard breedte van 2510x hoogte en een maaswijdte van 50x200mm. de draaddikte is standaard 8x6x8mm.

D-tection levert ook dubbelstaafmatten van een draaddikte 6x5x6mm. met de zelfde maaswijdte als hierboven vernoemd. In combinatie met b.v. een poort kunt u kiezen voor dubbelstaafmat vulling in de poort zo dat alles één geheel lijkt. ( zie ook dubbelstaafmat poorten ).

Dubbelstaafmat hekwerk word in 4 standaard kleuren geleverd namelijk RAL6009 Tannungrun, RAL 9005 Tiefswartz of RAL 7016 Antracietgrau of thermisch verzinkt.

Het dubbelstaafmat hekwerk is een zwaarder type hekwerk op de variant harmonicagaas en deze word steeds meer toegepast bij bedrijven voor inbraak tegen te gaan maar ook in de particuliere sector in combinatie met begroeiing.

Zoals u ziet zijn er velen mogelijkheden betreft dubbelstaafmat hekwerken maar dit is nog niet alles wat D-tection u kan bieden, indien u dat wenst hebben we nog de mogelijkheid om dubbelstaafmatten met uitstekende puntjes te leveren voor het over klimmen tegen te gaan, al is het al niet mogelijk om je voet tussen de mazen van 4.8mm. breed te steken als opstap. Dat betekend dat de vermelde hoogtes van de dubbelstaafmatten hierboven met 3 cm. hoger word. Uitstekende puntjes op de dubbelstaaf mat hekwerken begint bij een hoogte vanaf 1400mm. ivm. veiligheid.

Standaard kleuren